Перший український молодіжний фестиваль з такою назвою стартував сьогодні у Івано-Франківську. Мета його проведення за словами організаторів, а це управління у справах сім’ї, молодіжної  та гендерної політики міськвиконкому і продюсерський центр «Фостер» (автор ідеї) - поєднати зусилля активної творчої молоді Прикарпаття у інтелектуальному і громадському житті.

 

Першими розпочнуть інтелектуали – 14 листопада у Прикарпатському Національному Університеті ім. В.Стефаника в рамках акції «Молодіжна трибуна» 11 команд  проведуть дебати на тему «Івано-Франківськ - студентське місто». Учасники турніру отримають дипломи та призи. Інтелектуальні змагання продовжить гра «Що?Де?Коли?», яка відбудеться 15 листопада у актовому залі ПНУ, (поч. о 15-30). Конкурс авторської пісні та поезії (СРК «Фараон» поч. 19 листопада о 12.00) та виставка-конкурс «Арт-вибух» (28 листопада, хол біля актової зали ПНУ ім. В.Стефаника).

17 листопада о 14 год.30 хвилин Вічевий майдан зустрічатиме учасників  студентського параду та урочистого віче, яке завершиться святковою дискотекою під відкритим небом.
28 листопада відбудеться визначення студентської красуні Прикарпаття-2011  і гала-концерт Першого українського молодіжного фестивалю, яким і  фінішує «Територія М».

Всі заходи проводяться у тісній взаємодії з органами студентського самоврядування вишів міста. До судівства конкурсів залучені відомі
фахівці та творчі особистості.
Організатори мають намір надалі підтримувати найталановитіших учасників  фестивалю сприяючи їх участі у всеукраїнських змаганнях.
P.S. Назва фестивалю «Територрія М» може трактуватися як територія Молодості, Мистецтва, Мислі…але це точно не МММ.

 

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар: