19 листопада Молодіжний фестиваль «Територія М» на цей раз зустрічав учасників конкурсу поезії, прози та авторської пісні . Справжньою «територією муз» на цей раз став СРК «Фараон», де поважне журі на чолі з заслуженим артистом України Володимиром Коваленком оцінювало  виступи молодих авторів.

Слід сказати, що конкурсанти виявились на висоті. Висока духовність віршів Анни Заячківської, філософські роздуми Галини Литвинюк, гротеск і самоіронія Анастасії Гаріджук,  яка ще й по-акторські зріло зуміла прочитати свою новелу «Мої ранки пахнуть кавою», відкритість і безпосередність Світлани Феркаляк, ліричні етюди «технаря» Іллі Харука – кожен з виступів ставав відкриттям для слухачів.

 

 

Переможцями  у номінації поезія і проза стали студенти:

1 місце:Заячківська Анна (ПНУ , інститут мистецтв)

2 місце: Анастасія Гаріджук (ПНУ , інститут мистецтв);

3 місце: Анастасії Гаріджук (ПНУ , інститут мистецтв).

Анна Заячківська та Ілля Харук виявилися ще й співучими поетами і стали призерами у номінації «авторська пісня». Але неперевершеними у цій номінації виявилися Ірина Білак з Дмитром Григорашем - цей дует відразу запалив глядачів і викликав найгучніші оплески.

Переможці у номінації «авторська пісня»:

1. місце: Дует- Ірина Білак та Дмитро Григораш (ПНУ, інститут мистецтв)

2. місце: Ілля Харук (ІФНДУНГ).

3. місце:Заячківська Анна (ПНУ, інститут мистецтв)

На переможців чекали чисельні призи, а також пропозиція від директора конкурсу «Територія Слова» Олега Удачі безкоштовного запису їхніх  пісень на популярній студії Олександра Глушка та Андрія Коломійця «Aktive rekords». Радіо «Західний полюс» готове надати їм ефір. А присутні на конкурсі працівники управління у справах молодіжної та гендерної політики міськвиконкому Ростислав Микитюк і Анатолій Середюк відразу запропонували видати книгу і записати компакт-диск з творами молодих авторів . Презентація видання планується у лютому.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар: