Важка і вагітна основа займатись мистецтвом у обласному центрі м.Івано-Франківська.
Сиди чи нудьгуй у центрі , на вихідних,на Майдані міста і нічого крім морозива і кульок не мохеш запропонувати своїм дітям, друзям, коханим..(Батькам,тим більше)...
Уія громада запитується:-"Це,напевно, міська культура нам дала по вихідними шанс насолодитись відчути тишину та їсти кульки та насолоджуватсь морозивом"..
Ні і ще раз ні.
Як казали мої знайомі,друзі,які живуть чи працюють,аботак часто бувають по вихідним на "Стометрівці"  ЩО-Це меровська  тиш, скоріше - "марцинківська свобода",майже,як біля Міського озера.
Просто--благодать,або шукай собі пригоди..
І водночас в цей час з'явився "Ангел" в лиці друга землян і подарував мешканцям м.Івано-Франківцям альтернативу від спокою, тобто відслухати- цей "Хіт-насолодження" не наших пісень у нашому місті у не нашому проекті "Франківький фонтан".
Всі запитаються:-"Хто ж цей доброчинець дав нам честь насололитися цими піснями,що знімає ОТБ "Галичина" "- так це пан Володимир Олійник,який переймається,як представник громади створити приємну альтернативу відпочинку кожної неділі, меровській Ярмарці морозива та кульок.
Ми маєм Володимира-ЦЬОГО майбутнього мера нашого міста- вшанувати .

І вже тоді після вже  п'ятого сезону  цього громадського проекту на нашому франківському фонтані , я вважаю, треба на честь цієї людини прикрутити трубочку з її Зірочкою і її підписом в його  честь.
Шана і повага за наші громадські гроші ,пане Голова, нічого не мати.
Але за доброчинність,де від нікого,як депутат міської ради, пан Олійник не вимагаає мати прекрасне,принайме щире і потрібне безкоштовне дійство...
Деколи нам це подобається після морозива...
З повагою,громадський діяч,Даниїл Федоришин...

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар: