До Міжнародного Дня студента в рамках першого українського молодіжного фестивалю «Територія М» за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та гендерної політики Івано-Франківського міськвиконкому та за організації органу студентського самоврядування  - Студентського Сенату Прикарпатського національного університету ім.. В.Стефаника, 14 листопада 2011 року відбувся Дебатний турнір.

Учасники  «Молодіжної трибуни» були студенти всіх вищих навчальних закладів нашого міста. Змагання проходили у запеклій боротьбі, учасники змагались в ораторському мистецтві, у вмінні переконувати та відстоювати свою позицію, навіть якщо вони її не підтримували. Отримали багато позитивних вражень та поспілкувались з однодумцями.

 

Перемогу здобула команда «9 біт» з Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу (ІФНТУНГ), яка тільки на 1 бал випередила команду інституту туризму . Кращим спікером визнано гравця команди «Феміда» Юридичного інститут ПНУ ім..В.Стефаника, третього призера турніру - Ольгу Гуляк.

Додайте Ваш коментар

Ваше ім'я (псевдонім):
Коментар: